SEMINAR

„Mărcile - probleme noi (dar) și (mai) vechi ale acestora în dreptul român și în dreptul Uniunii Europene”

 

În data de 07.02.2020, Universitatea „Nicolae Titulescu” din București – Școala Doctorală și Asociația Științifică de Dreptul Proprietății Intelectuale (editor al Revistei Române de Dreptul Proprietății Intelectuale), în colaborare cu doamna Octavia Spineanu – Matei, judecător la Tribunalul Uniunii Europene, cu doamna Andreia Constanda, judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție și domnul Liviu Zidaru, judecător la Curtea de Apel București, organizează la sediul Universității „Nicolae Titulescu” din Calea Văcărești nr. 185, sector 4, Amfiteatrul 1, Seminarul științific cu tema ”Mărcile - probleme noi (dar) și (mai) vechi ale acestora în dreptul român și în dreptul Uniunii Europene”

Seminarul este inclus în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților și este în curs de acreditare INPPA.

Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în conformitate cu criteriile de evaluare INPPA.

Intrarea este liberă și înscrierile se pot face la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  sau la numărul de telefon 0723.534.638. 

Programul evenimentului poate fi consultat aici! 

Afisul evenimentului poate fi consultat aici!

 

 

Parteneri